Архив 2015 година

семинар за личностно израстване в град Приморско

Традиционен семинар за личностно израстване в град Приморско 2015

Учителят Кирил Стоянов организира един път годишно семинар за личностно развитие на българското черноморие, който има за цел да докосне хората и тяхната душевност. Семинара е в град Приморско, поради близостта на града до древно-тракийско мегалитно светилище Бегликташ и резерват „Ропотамо“. По време на семинара програмата е свободна за всички участници и за тези, които имат желание се провеждат различни видове медитации, консултации и инициации в Рейки.

Прочети още
Богородична стъпка

Богородична стъпка

С част от нашата сговорна дружина решихме да посетим отново местността „Богородична стъпка“ край Старозагорските минерални бани. Това място провокира всеки посетил го веднъж да го посещава още безброй пъти. Решението ни не бе случайно поради големия празник, който честваме на 15 август - Успение

Прочети още
Семинар за личностно израстване седемте Рилски езера

Семинар за личностно израстване на Рилските езера"

Този семинар дава възможност на всички участници да разберат повече за себе си, да намерят себе си, да разберат кои са техните силни и слаби страни. Също така, да се изправят пред определени осъзнати и неосъзнати страхове и не на последно място да изпитват радостта от живота докато го правят.

Прочети още
Семинар за личностно развитие в село Емен

Семинар за личностно развитие в село Емен 2015г.

От няколко години се стремя да присъствам на ежегодният семинар на Кирил Стоянов в с. Емен, комплекс Имението. За мен, както и за много ученици на Кирил, този семинар се превърна в една традиция, чрез която да научим нови знания, да споделим опит, да се презаредим и изживеем няколко дни прекарани заедно. Великотърновското село Емен е разположено в живописните поли на Предбалкана на 20 км. западно от Велико Търново и на 8 км. от магистралният път В.Търново-София, в непосредствена близост до Еменския каньон.

Прочети още
Бузовград Мегалит

Бузовград-Мегалит

Този път желанието за знания и красиви стоплящи гледки ни отведе към едно древно светилище, намиращо се близо до град Стара Загора и още по-близо до град Казанлък по северните склонове на Сърнена Средна гора до село Бузовград. Така наречения „Мегалит“ (Слънчевата врата или Вратата на Богинята и Бащин камък) се разкрива пред нас в това пътуване с една неслучайна цел за всички спътници, благодарение на която всеки научи някои от своите духовни уроци.

Прочети още
Медитация с учителят по Рейки Кирил Стоянов

Медитация с учителят Кирил Стоянов в парк "Аязмото"

Моя Учител на физическо ниво – Кирил Стоянов, на който съм изключително Благодарна и признателна, често гостува в град Стара Загора. Той като гост на града изпълнява част от мисията си и провежда Лекции за Рейки, медитации и личностно развитие.

Прочети още
Бастет

Екскурзия до местноста "Бастет" в Странджа

Добрата екипна работа съчетана с желание за посещение на различни места и интуицията, свързана с тези места ни доведе до Странджа планина. Тази мистична планина с нейните скрити тайни от векове преди Новата Ера ни запали любопитството и непреклонността към различни преживявания. Странджа с нейната хилядолетна история е съхранила в себе си следите от няколко цивилизации.

Прочети още
Лекция Кирил Стоянов

Лекция за личностно израствене с учитля Кирил Стоянов в град Стара Загора

Откакто започна моя път в духовността и по специално в Рейки системата, имам Учител на физическо ниво – Кирил Стоянов, който много ми съдейства по всички възможни начини. Едно от тези съдействия беше неговата Лекция на 30.01.2015г в град Стара Загора в хотел Верея, чийто акцент беше върху Сила+Рейки и върху Рейки-символите на Новото време.

Прочети още
Пещера Утробата

Екскурзия до пещера "Утробата"

Едно от най-често посещаваните места от нашата група е Пещера „Утробата“. След първото посещение там и след „Ритуала“, който преминаха част от групата, взехме негласно решение, че когато можем и желаем, ще посещаваме това място. Понеже групата ни е силна и не се плаши от метрологични условия, за нас се оказа добро предизвикателство 15-20 см сняг по пътеката по която се изкачвахме за около два часа път до самата пещера.

Прочети още
Top