Категория Семинари

Семинар за личностно развитие в село Емен

Семинар за личностно развитие в село Емен 2015г.

От няколко години се стремя да присъствам на ежегодният семинар на Кирил Стоянов в с. Емен, комплекс Имението. За мен, както и за много ученици на Кирил, този семинар се превърна в една традиция, чрез която да научим нови знания, да споделим опит, да се презаредим и изживеем няколко дни прекарани заедно. Великотърновското село Емен е разположено в живописните поли на Предбалкана на 20 км. западно от Велико Търново и на 8 км. от магистралният път В.Търново-София, в непосредствена близост до Еменския каньон.

Прочети още
Семинар за личностно израстване на седемте рилски езера

Семинар за личностно израстване на Рилските езера"

Името на всяко от седемте рилски езера отразява някоя особеност на съответното езеро. Езерото, което е разположено на най-голяма надморска височина, носи името Сълзата заради прозрачността на водите. Следващо по височина на разположение е Окото (наричано още Сърцето), което е с приблизително овална форма. Окото е най-дълбокото циркусно езеро в България — дълбочината му е 37,5 m. Бъбрека е езерото с най-стръмните брегове от цялата група. Четвъртото езеро е Близнака; то е най-голямото по площ от седемте. Езерото Трилистника е с неправилна форма и невисоки брегове. Най-плитко е Рибното езеро; на североизточния му бряг се намира хижата "Седемте езера". Най-ниско разположено е Долното езеро, от което води началото си река Джерман.

Прочети още
семинар за личностно израстване в град Приморско

Традиционен семинар за личностно израстване в град Приморско 2015

Учителят Кирил Стоянов организира един път годишно семинар за личностно развитие на българското черноморие, който има за цел да докосне хората и тяхната душевност. Семинара е в град Приморско, поради близостта на града до древно-тракийско мегалитно светилище Бегликташ и резерват „Ропотамо“. По време на семинара програмата е свободна за всички участници и за тези, които имат желание се провеждат различни видове медитации, консултации и инициации в Рейки.

Прочети още
Top